I trädgården just nu

En liten rundvandring i trädgården, ungefär det enda som liknar någon form av trädgårdsnärvaro här just nu.. Trädgården ger mig nästan enbart ångest just nu, jag har insett att var sak har sin tid och att trädgården inte kommer att prioriteras än på ett tag. Det är i alla fall härligt att gå runt och titta på det som är fint just nu:-)
 
Älskar häggen vid entre´n, som under en vecka i början av juli skiftar från ljusgrönt till mörkt, mörkt vinrött. Jag har planterat den så att den så småningom ska bilda ett tak över grusgången. Mysfaktor!
 
Allium på väg att spricka ut, så vackra! På baksidan har ormbunkar yvigt spridit sig i skuggan, jag tackar och tar emot:-)
 
Körsbärsträd i sin fulla blomprakt. I växhuset har jag i alla fall flyttat in tomater och gurkor. Ej planterade i bänkarna än men snart så kanske.
 
Också ångestframkallaren nr 1.... Trädgårdslandet... Så hemskt och mycket tragiskt. I sommar så ska det bort och bli gräsmatta... Bye bye trädgårdsland.. En annan gång..
 
En som i alla fall alltid verkar vara positiv i trädgården är Bastu Buddah, trots avsaknaden av en hand och trots att han sitter naken mitt i nån slags myrstig. Vad har man att gnälla över egentligen?!
 
Trevlig helg på er alla!
 
 

Kommentarer
Postat av: suss

Allt har sin tid :) Kram Suss

2013-06-01 @ 23:54:52
URL: http://sussokai.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Till bloggens startsida


bloglovin


LITE OM MIG HEMSIDA


WEBBUTIK