Det spirar

Nu är all snö nästan borta från gräsmattorna! Yippie! Det spirar som aldrig för och känns nästan som det exploderar i rabatterna. Vårblommorna känner nog att de ligger lite efter:-)
Mina absoluta favoriter så här dags är absolut blåsippan & vårstjärnan.
Dom är ju så söta!
Min dekorationsplatta i rabatten hade inte kunnat passa bättre dagar som dessa:-)

Växterna har verkligen tagit uppmaningen på allvar!

Ha en fin valborg alla!

Äntligen

Våren är tillbaka! Nu får man bara hoppas att den tar fart på riktigt! Snart ser man iaf större delen av gräsmattan på gården:-) Längtar verkligen till detta.Men, nu i helgen är det i alla fall trädgårdsmässa här uppe i norr!:-) Umeå satsar igen, efter några års uppehåll,  och nu blir det trädgårds & antik mässa som Nolia anordnar. Jag skulle egentligen ha stått på den själv med min trädgårdskonst, men är tyvärr alltför ofärdig i kroppen så det fick avbokas:-(

Men som besökare ska jag nog klara av några varv:-) Tror den kommer att vara riktigt bra mässan.

Kolla närmare på mässan här

Inspirationskällan

Vintern håller kvar sitt grepp om norrland... det var längesedan det var så här mycket snö så sent på våren. Sista april brukar det i storrt sett vara snöfritt, men icket i år. Så här såg det ut på baksidan för nån dag sedan..
Soligt och fint visserligen, men alldelens för mycket snö kvar!

Försöker hitta min trädgårdsinspiration på andra sätt, och efter att snart ha pysslat ihjäl pelargoner och krukväxter här inne så flyr jag till datorn och Pinterest.

Kika in där och jag lovar att du blir fast! Man kan hitta de mest underbara bilder och ideér:-) Känns som en liten tröst i snön ändå. http://pinterest.com/all/?category=gardening

Ha en fortsatt trevlig helg!

Suck..Även om jag vet att det alltid kommer ett bakslag någon gång under våren så är det inte mindre trist för det:-/ Dagens planer på att vårstöka ute på gården får vänta. Jag håller mig inne och tänker pyssla en stund med dessa vänner istället som ska få lite kärlek i dag:-)Men har ni sett!!? Inte då jag..

En alldelsn kolsvart petunia! Har faktiskt aldrig sett en sådan irl. Har ni?
Den var riktigt häftig faktiskt, även om just petunior hör till lite av hatblommorna, så måste jag säga att jag känner att jag gillar just den här litegrann:-) Läs mer här och ha en underbar helg. Det ska jag ha:-)
Jag drömmer mig bort..

I väntan på våren (som helt plötsligt försvann i ett snöoväder:-/) så drömmer jag mig bort med dessa underbara inspirationsbilder! (Bilder från Pinterest.com )


Till bloggens startsida


bloglovin


LITE OM MIG HEMSIDA


WEBBUTIK

RSS 2.0